Metric Halo Discussion Forum
The place to talk MH!

Home   Search      Help    Register    Login
Home » Hardware » Interfaces » MH2882 stopped working - urgent
MH2882 stopped working - urgent [message #86930] Wed, 16 January 2019 07:40 Go to next message
putte is currently offline  putte
Messages: 1
Registered: January 2019
Junior Member
Hi there good folks.

I am having big trouble with my trusty 2882 (no 2d). Since today it´s no more recognized by my Mac Pro 3.1 from 2008.
It all started this morning: Launched Logic Pro 10.3.3 and opened up a project. Sound was totally distorted with Logic giving me Samplerate errors.
I restarted Logic and suddenly the 2882 wasn´t recognized anymore.

I then reinstalled the driver (5.4d217) and reinstalled the Firmware (2_2_08). Didn´t work.
The panel of the interface gives me the following information:

Sample Rate: 96 (even though I only work with 44,1)
Clock: Internal
Status: Power, Firewire and Locked are green

Inside the Mio Console (5.5.01.208) it says:

Firmware: Offline

Any help us highly appreciated.
Cheers for now,
putte
Re: MH2882 stopped working - urgent [message #86931 is a reply to message #86930] Wed, 16 January 2019 14:27 Go to previous message
bj is currently offline  bj
Messages: 388
Registered: July 2011
Senior Member
Open a support ticket: https://mhsecure.com/support
Previous Topic: ULN-8: using Mic-Inputs for +4db Line - Instruments (?)
Next Topic: 3d link & ethernet router
Goto Forum:
  

[ PDF ]

Current Time: Thu Jun 04 16:55:06 EDT 2020