Metric Halo Discussion Forum
The place to talk MH!

Home   Search      Help    Register    Login
Home » Hardware » Interfaces » problem with uln-2 !!
problem with uln-2 !! [message #86956] Fri, 08 February 2019 06:34 Go to next message
jaaneman is currently offline  jaaneman
Messages: 5
Registered: February 2019
Location: USA
Junior Member
i have a serious problem with my uln-2. the problem it began suddenly while i was listening music. i push the button to change the snapshot from 1 to 2 and then the card stuck. (that had happened again but this is not the problem) .then appear a message that i am using old version of drivers(i had 5.4) so i had to put the new version 5.5. i did it with the right process ,also i update and the new firmware but my mac still did not recognize the card from the system preferences.also when i open the console in the bar upside says
(uln2 offline)

my next movement was to do heart reset holding up the button and open the card.the problem still exists .

the strange was that in the front panel of the card when i open the card the luminous clues in the left side (power, s/r , int , firewire and locked ) blink!!!!!crazy things!! however if i hold up the button in that case stop to blink but without any positive result.

when i open the console if i make some change for example the s/r from 44 to 48 or something else such as the digital in from aes to spdif this did not informs the clues of the card in the frond panel.

i think it's serious.
Re: problem with uln-2 !! [message #86957 is a reply to message #86956] Fri, 08 February 2019 13:21 Go to previous message
bj is currently offline  bj
Messages: 362
Registered: July 2011
Senior Member
You should open a support ticket;

https://mhsecure.com/support

This is not something we can troubleshoot on the forum
Previous Topic: 2882 w/Thunderbolt->FW adapter on MacBook Air?
Next Topic: Will my Metric Halo LIO-8 audio interface work on PC with firewire expansion card?
Goto Forum:
  

[ PDF ]

Current Time: Tue Feb 25 07:29:32 EST 2020